Om os

Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme.

Om HPK Ejendomsrenovering ApS​​

Vi er en tømrervirksomhed med flere års erfaring inden for faget. Den erfaring kommer vores kunder til gode, når opgaverne kræver løsninger, der ligger ud over det sædvanlige.

Gennem årene har vi betjent store erhvervskunder såvel som private husejere. Vi har stået for alle former for renoveringer samt nybyggeri – fra de store og komplicerede opgaver til de små og enkle. I alle tilfælde lægger vi vægt på, at arbejdet er udført efter de højeste faglige standarder, og at vi har en god sparring undervejs.​​

Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme

Vi tror på, at en moderne byggevirksomhed skal bygges på:

  • Godt håndværk
  • Ordentlighed
  • Deadlines der holdes

Ordentlighed er mange ting

For os er det vigtigt at vi har styr på vores ting, og at vi agerer professionelt. Vi sætter stor ære i at udvise venlighed og være respektfulde overfor vores samarbejdspartnere, kunder og ikke mindst hinanden. Vi har stort fokus på, at HPK skal være et rigtig godt sted at arbejde, og at vores kunder og samarbejdspartnere finder det tilfredsstillende og trygt at bygge sammen med os.

Vi er et hold af dygtige håndværkere og projektledere. For os er det vigtigt at trivsel og motivation er nøgleord i hverdagen og altafgørende for vores succes. Vi har en helt flad ledelsesstruktur, hvor der kommunikeres med samme ordentlige og respektfulde tone, uanset om man taler med direktøren eller en ny lærling. Her bliver alle hørt, og vi er gode til at trække på hinandens gode ideer og erfaringer uanset jobtitel.

Vi forsøger hele tiden at styrke sammenholdet på HPK-holdet. Til det er det vores mål i 2022 at afholde månedlige møder med opdatering og erfaringsudveksling.

Historien om HPK

HPK blev en realitet d. 20. september 2020, en sen aften, hvor stemningen var i top og de dengang 3 unge fyre, Oliver, Nicolai og Kevin på hver 24 år blev enige om at stifte et anpartsselvskab (APS).

Til at starte med leasede de en ældre Transporter som de brugte til når de efter deres jobs kunne arbejde videre i tømrerfaget. I starten var Oliver ansat ved politiet, Nicolai ved VVS og lå ude på Sjælland 4 dage om uge, mens Kevin var ansat hos en anden tømrer. Efter 3 mdr. Var der mulighed for at Oliver og Kevin opsagde deres respektive jobs og blive ansat på fuld tid i deres eget firma. Opgangstiderne kunne mærkes, og efter 6 mdr var de alle 3 fuldt ud ansat i firmaet. Herefter går det stærkt med mange både udfordringer og forøgelse af HPK gruppen. Kevin valgte at gå ud medio 2021 og alligevel ultimo 2021 talte HPK seks fuldtidstømrer, tre lærlinge samt en fuldtids på kontoret.

Medarbejdere

Kontor

Tømrer

Bliv ringet op

Vil du ringes op angående en snak om dit næste projekt? Så udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

(+45) 26 37 02 08
kontakt@hpk-er.dk